top of page

Ontluik het volle potentieel in mensen, teams en organisatie

Detoxing organisations is een uniek  boek voor elke CEO, HR manager, leider, die toxische dynamieken binnen zijn of haar organisatie wil transformeren. 

detoxing organisations.png

Ga op ontdekkingstocht naar de schuilplaatsen van toxische energie binnen organisaties

Toxische energie en stress zijn alomtegenwoordig. Het is vergif dat soms heel subtiel vreet en in onze professionele omgeving mee aan de basis ligt van burn-outs, frustratie en demotivatie. Ondanks talrijke initiatieven van bedrijven om het welzijn te verbeteren, blijft het een probleem.

 

Hoe sterk geloof je zelf dat giftige dynamieken je medewerkers en organisaties ten gronde richten? Wil jij een voedend leider zijn, een negatieve werksfeer en demotiverende elementen omturnen zodoende mensen en teams duurzaam te laten schitteren?

En krijg inzicht in hoe je ze vanuit de bron kan transformeren

Detoxing organisations brengt inzicht in de toxische patronen die zich in een organisatie afspelen en hoe je stress en energievreters aan de bron kunt aanpakken. 

Het helpt je te reflecteren over de essentiële bouwstenen voor een voedende dynamiek voor jezelf, je team en je organisatie.  De vele herkenbare situaties en voorbeelden bieden concrete handvaten en tips om aan de slag te gaan.

Grafiek.JPG
Inleiding.JPG
Detoxing Organisations Het toxisch energ
detoxing organisations.png

Detoxing Organisations is nu verkrijgbaar

NikolasVerstraete-Marjan-Anouck-03aug201

Marjan Decat

Marjan Decat is handelsingenieur met jarenlange management-ervaring. Vandaag is ze partner bij Fusion Executive en begeleidt ze mensen, teams en organisaties in Executive Search.  Als gecertifieerde Energy Leadership Coach werkt ze samen met de kracht van energie en connecteert ze met haar passie om het duurzame potentieel in mensen en organisaties te ontluiken. 

Ook verkrijgbaar

Stap in je vollle authentieke kracht en leef je leven voluit

Detox Je Leven is een uniek boek voor iedereen die de slopende ratrace beu is en op zoek is naar meer positieve energie, plezier en voldoening.

Hardcover Book MockUp_2x.png
bottom of page